Over mezelf

Jérôme Billiet

Mijn naam is Jérôme Billiet,
ik ben een jong student en volg de richting netwerkeconomie op Howest in Kortrijk. Zelf ben ik afkomstig van regio Gent, waar ik voordien ook mijn middelbare studies heb afgewerkt. Mijn hobby’s zijn o.a. motorcrossen, boksen en voetbal onder vrienden, maar durf ook al eens wat tijd te spenderen voor de tv. Doordat ik tweetalig ben, ben ik sinds kort leider in een Franstalige scouts in Gent. Daarbij ben ik een tamelijk handig persoon die zich graag bezighoud met het herstellen, renoveren,… van diverse projecten.

Contact:

Tel: 0476622168
Mail: Billietj13@gmail.com

 

Social Media: 

Toevoegen certificaat LinkedIn - Data Protection Institute facebook-round-logo-png-transparent-background-12-891 - Kloeckner NL         Instagram Logo transparent PNG - StickPNG 

Roos van Leary :

Big 5 :

Voor het algemeen kan ik mijzelf wel wat vinden in de eindresultaten van de test. 
Hoewel dominantie en invloed beiden met 43% het grootste deel van de diagram innemen, vind ik toch dat dit niet bepaald mijn meest typerende of sterkste punten zijn. Het zijn wel eigenschappen waar ik trots op kan zijn en verder in het leven goed van pas kunnen komen op verschillende vlakken. Bij het invullen van deze test in de les had ik voor het grooste deel rood met daar op volgend geel. Dit resultaat had ik opnieuw verwacht maar bleek toch wat te variëren. Ik kan hieruit afleiden dat er een aantal werkpunten zijn die kunne versterken. 
Ik zou denken dat ik meer rekening zou moeten houden met anderen en hun meningen. 
Ook geduld en netheid zijn zeker werkpunten

Belbin test :

Ik heb gemerkt uit deze test dat de teamrol als brononderzoeker de leiding neemt met een percentage van 21%. Op het eerste zicht kan ik hier volledig inkomen aangezien ze het dan kort gezegd hebben over netwerken, contacten en ideeën. Hierbij kan ik dan ook toevoegen dat ik nieuwsgierig en enthousiaste ben en een gedreven houding aantoon. Daarop volgend beheer ik de teamrol ‘Bedrijfsman’ met 14%, waar ik zeker trots op kan zijn. Hoewel ik niet altijd orderlijk en netjes te werk ga, werk ik wel georganiseerd en doelgericht met een praktisch ingestelde mindset. Dit zijn voornamelijk de hoofdeigenschappen die mij onderscheiden in een bepaalde (werk) groep. Ik kan mezef eerlijk gezegd wel wat meer vinden in de teamrol als groepswerker, ik houd zeker van een goede sfeer binnen de groep!
Dat ik geen groot deel heb in de teamrol als zorgdrager kan ik volledig inkomen, hoewel ik dan wel een oog heb voor kwaliteit, ben ik niet altijd even zorgvuldig. Voor de rest ben ik tamelijk blij met de resultaten van de Teamroltest.